DO FORMY S M&F už popatnácté!

„Pro většinu nás nespočívá největší nebezpečí v tom, že si stavíme příliš vysoké cíle, na které nemáme, nýbrž právě naopak, že naše cíle jsou příliš nízké a dosáhneme je bez většího vypětí sil. (Michelangelo)

Takže nasbírejte odvahu a odhodlání, přátelé, čeká vás ojedinělá zkušenost a možná i velký úspěch! Je to jen a jen na vás. V dosavadních ročnících se do této akce zapojilo již téměř 10 000 kondičně sportujících mužů a žen širokého věkového rozpětí a stovky, tisíce z nich to dokázali, stali se hvězdami MUSCLE&FITNESS a vzory pro další čtenáře.

„Naše tělo je zahrada, naše vůle je zahradník.“   (Shakespeare)

Propozice přinášíme ve vydání 3/2015 našeho měsíčníku MUSCLE&FITNESS, pozorně si je prostudujte.

Přihlásit se do soutěže lze písemně poštou, i online ZDE, upozorňujeme však, že výtisk našeho časopisu č. 3 stejně musíte mít, protože ho musíte držet v rukou na úvodní fotce!

K tam uvedeným pokynům ještě 4 důležité poznámky:

  1. Kdekdo nás už v časopisech a na webech kopíruje, někteří včetně konceptu, schématu nebo dokonce i názvu soutěže. Nedivte se prosím, že nemáme rádi, když se někdo kromě DO FORMY S M&F zároveň přihlásí také někde jinde.
  2. Vaše údaje si bedlivě uchovejte. Stává se a je poněkud trapné, když se soutěžící na konci ptají redakce: Kolik jsem to vlastně na začátku nahlásil kg a cm?
  3. Maximálně dbejte prosím na kvalitu vašich vstupných i závěrečných fotografií!
  4. Nepodceňujte závěreční průvodní dopis!

Mnoho pevné vůle, odhodlání, vytrvalosti a zdaru vám všem, naši „doformisté“!

 

Sportuje celá rodina aneb jedna ze stovek a tisícovek „succes story“ naší soutěže. V roce 2009 jsem předával Martině Struhačkové z Prievidze zvláštní cenu M&F za nejlepší postavu...Sportuje celá rodina aneb jedna ze stovek a tisícovek „succes story“ naší soutěže. V roce 2009 jsem předával Martině Struhačkové z Prievidze zvláštní cenu M&F za nejlepší postavu…

Martina však soutěžila už předtím a vyhrála svoji kategorii v roce 2007... (Dnes startuje na fitness soutěžích a je úspěšnou trenérkou.)Martina však soutěžila už předtím a vyhrála svoji kategorii v roce 2007… (Dnes startuje na fitness soutěžích a je úspěšnou trenérkou.)

...Její manžel Pavol se zase stal vítězem v roce 2009 (na obr.) A vloni už úspěšně soutěžila (stala se finalistkou v nejmladší kategorii žen) i jejich dcera Paula!…Její manžel Pavol se zase stal vítězem v roce 2009 (na obr.) A vloni už úspěšně soutěžila (stala se finalistkou v nejmladší kategorii žen) i jejich dcera Paula!...Její manžel Pavol se zase stal vítězem v roce 2009 (na obr.) A vloni už úspěšně soutěžila (stala se finalistkou v nejmladší kategorii žen) i jejich dcera Paula!