Pojďte s námi do formy!

ANNE MORROW LINDBERGH

„Každou chvíli se můžeme znovu narodit. Každá chvíle může být novým začátkem. Je to jen otázka rozhodnutí. Našeho rozhodnutí.“

CLEARWATER

„Neexistují nemožné sny, pouze vnitřní omezení, jimiž určujeme, co je možné a co ne.“

BETH MENDE CONNY

 

3/2011 ) našeho měsíčníku představujeme Petra Boudyše z Nechanic u Hradce Králové, vítěze kategorie 15–25letých mužů v loňském ročníku soutěže DO FORMY S M&F.

Nazdar, sportovci a sportovkyně!

 

Možná jste si všimnuli výsledků naší tradiční měsíční internetové ankety na úvodní stránce M&F ONLINE. Jestli ne, připomenu její obsah a výsledky. Naše otázka zněla: Dáváte si novoroční fitness předsevzetí? Až 70 % z 1245 hlasujících odpovědělo ANO! (Na NE kliknulo 22 % z nich a 8 % se volbou formulace JEŠTĚ SE UVIDÍ vyhnulo přímé odpovědi.)

K tomu je na okraj nutné poznamenat, že časopis MUSCLE&FITNESS má, samozřejmě, mnohokrát více čtenářů než naše webové stránky, které jsou však s více jak 4000 návštěvami denně účinným pomocným médiem. Každopádně se domnívám, že výsledky ankety lze zobecnit a považovat z hlediska postojů celé čtenářské obce M&F (tištěné i elektronické médium) za reprezentativní.

Naši lidé jsou prostě stále plní zájmu, elánu a odhodlání na sobě pracovat! Tak to má být, to je první předpoklad přechodu od myšlenek k činům a základní kámen budoucích úspěchů.

*Číslo 3/2010 časopisu MUSCLE&FITNESS si lze objednat: do ČR ZDE do SR TU

*Výhodné předplatné M&F se slevou (na 12 nebo 6 čísel): do ČR ZDE do SR TU

09doformy.jpg